Vedete din Romania

#soti dive afaceri #criza financiara dive #iubiti vedete afaceri

Sotii divelor, afectati de criza financiara

Criza financiara nu i-a ocolit nici pe iubitii sau sotii vedetelor autohtone, afacerile acestora fiind afectate in ultima perioada.

Insa, ei au pus la cale un plan anticriza , care le va pastra un loc considerabil in topul celor mai bogati oameni din Romania: nu vor mai investi nici un euro anul acesta, informeaza Click.

Astfel, iubitul Nicoletei Luciu si-a amanat toate planurile de investitii, speriat de criza financiara si de urmarile dezastruoase ale acesteia. Cu o avere estimata la 60 de milioane de euro, Zsolt a inceput in urma cu cativa ani constructia complexului rezidential "Fortuna", care cuprinde patru blocuri, aceasta fiind cea mai mare investitie facuta vreodata in Miercurea Ciuc.

El nu a reusit insa sa vanda un bloc care cuprinde 264 de apartamente de lux, ale caror preturi ajung si la 180 de mii de euro: "Nici cazinourile nu mai merg la fel ca inainte, clientii s-au injumatatit. Pana nu trece aceasta criza, nu am de gand sa mai investesc.", a declarat iubitul Nicoletei.

Sabin Ivanof, sotul vedetei Antena 1, Simona Patruleasa, se afla si el intr-o situatie dificila. El si-a investit o mare parte din avere in blocul pe care l-a construit in centrul Capitalei, pe care insa nu a reusit sa-l vanda. sabin ivanof spera ca piata imobiliara sa de deblocheze.

Sotul Cristinei Spatar detine o firma de constructii si agentia de paza "Shelter Security". Pentru ca afacerea cu constructii nu mai functiona, Alin Ionescu s-a vazut nevoit sa inghete constructia unui cartier rezidential...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare