Vedete din Romania

#scandal #lucian mitrea #andreea banica

Sotul Andreei Banica, acuzat de inca o tanara de hartuire sexuala

Sotul Andreei Banica este acuzat de inca o tanara ca i-ar fi facut avansuri in urma cu mai multi ani. Andreea, o tanara de 22 de ani din Ploiesti, a fost invitata de un membru al trupei Akcent sa apara intr-un videoclip al trupei, dar impresarul Lucian Mitrea i-ar fi cerut mai mult decat prezenta.

Ajunsa la Bucuresti, Andreea s-ar fi intalnit cu sotul Andreei Banica, care a convins-o sa o insoteasca intr-un apartament pentru a-i face poze inainte de aparitia in videoclip. Totul a inceput dupa ce fata s-a urcat cu impresarul in masina.

Tanara sustine ca Mitrea s-a descheiat la pantaloni in masina si a inceput sa se masturbeze. Mai mult, acesta ar fi devenit agresiv cand tanara a refuzat sa il atinga. Speriata, fata a urcat totusi cu impresarul in apartament, unde avansurile lui ar fi continuat.

"M-a pus sa ma dezbrac in lenjerie intima si s-a apucat sa-mi faca poze cu telefonul. Apoi a pus mana pe mine si mi-a zis ca vrea sa facem sex. Eu, in perioada aceea, eram virgina. I-am spus acest lucru si ca nu accept. S-a masturbat langa mine. Intr-un final, cand a vazut cat sunt de speriata, s-a imbracat. M-a dus la McDonald's si m-a lasat acolo", a povestit Andreea pentru emulte.ro.

"Stii ce mi-a zis Lucian Mitrea dupa ce a vazut ca nu vreau sa fac nimic? Ca toate fetele care au ajuns in clip la Akcent nu au ajuns pentru ca sunt frumoase, ci pentru faptul ca au facut cate ceva!", a mai spus tanara.

Detectorul de minciuni nu s-a pronuntat

Declaratiile Andreei vin la doar doua zile dupa ce o alta tanara, Corina Popa , l-a acuzat pe impresar ca a luat-o in masina si a incercat sa intretina relatiile sexuale cu ea.

In cazul Corinei Popa, testul cu detectorul de minciuni nu a dat un rezultat edificator. Psihologii au concluzionat ca tanara porneste de la un fapt real, insa nu spune adevarul in intregime, informeaza Libertatea.

"Nu am fost de acord ca sotul meu sa faca testul poligraf pentru ca nu vreau sa fac deliciul nimanui. Nu inteleg de ce trebuie sa demonstreze ceva cuiva, daca eu nu-s suparata in urma acestei povesti. Un  lucru sa fie clar, nimeni si nimic nu poate sa destrame o familie frumoasa ca a noastra! Oricum, eu in urma acestui scandal am aflat ca sotul meu este foarte potent si datorita lui am facut si acest copil", a declarat Andreea Banica pentru cotidian.

 

Citeste si

Un nou scandal sexual in familia Andreei Banica

Andreea Banica isi trimite sotul la masaj erotic si la femei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului