Vedete din Romania

#casa #datorie #angela similea

Sotul Angelei Similea are datorii de 7 milioane de euro

Ieri, prin presa, s-a vehiculat ca Angela Similea risca sa-si piarda casa din cauza unei datorii la banca in valoare de 700.000 de euro. Acum, sotul acesteia vine sa lamureasca lucrurile. Concluzia la care se ajunge este si mai tragica: datoria nu este de 700.000 de euro ci de 7 milioane de euro.

Victor Surdu , sotul Angelei Similea , este grav afectat de criza financiara. Cu ani in urma, acesta a investit in masinile rusesti. Acum insa, piata auto este in cadere libera si lucrul acesta il ruineaza pe politician.

O banca, la care cei doi soti au o datorie de 700.000 de euro, i-a dat in judecata pe Victor Surdu si pe Angela Similea si le-a scos la licitatie apartamentul si un service auto din Afumati .

Acum, deputatul PSD vine si spune ca datoriile lui se ridica la mult mai mult si ca este aproape de faliment. Insa el este optimist si gata sa o ia de la capat oricand. Potrivit spuselor lui, firma pe care vrea sa o ridice banca valoreaza 14 milioane de euro si el are datorii de 7 milioane.

"Asadar, se va valorifica patrimoniul firmei si tot imi mai raman sapte milioane de euro sa o iau de la capat. Nu e nicio problema, ar fi a patra oara cand o iau de la inceput", a declarat acesta pentru Cancan.

Citeste si:

Angela Similea risca sa ramana pe drumuri

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului