Vedete din Romania

#deces fiu Elena Carstea #sot Elena Carstea # fiu elena carstea #vedete intern #elena carstea #showbiz

Sotul Elenei Carstea, marturisiri emotionante despre moartea fiului sau

Desi cauza decesului fiului vitreg al Elenei Carstea, Brett Thomas, a fost vehiculata pe retele de socializare, artista a fost extrem de discreta in aceasta privinta si l-a lasat pe sotul sau, Glenn Muttart, sa ofere detalii. Tatal lui Brett a recunoscut ca stia fiul sau avea probleme cu drogurile, insa nimeni si nimic n-a reusit sa-l convinga sa renunte la heroina.

“Recent mi-am ingropat fiul, mult prea devreme, la varsta de 30 de ani. A fost un tanar destept, amuzant si chipes. Avea visuri marete si iubea viata. Destinul lui s-a incheiat insa tragic, pentru ca, in urma cu cativa ani, a decis sa incerce heroina. Credea ca va fi o singura data. Dar din moment ce acea usa a fost deschisa, lui i-a fost imposibil sa o mai inchida. Sper ca tinerii care vor citi asta vor intelege pericolul pe care il reprezinta drogurile. Va rog sa intelegeti ca nu veti sti niciodata daca drogul pe care intentionati sa-l luati este cel care va va deschide acea usa. In urma cu cateva luni, Brett a intalnit pe strada un om fara adapost, pe care l-a dus la un magazin si i-a cumparat un telefon. «Tata, acel om nu mai avea nici o speranta», mi-a spus el. Recent, Brett a zis ca si el s-a transformat intr-o asemenea persoana. Timp de 6 luni,  a reusit sa fie «curat», si-a gasit un loc de munca si si-a recuperat viata de dinainte. El i-a putut repara pe altii, dar nu s-a putut repara pe el insusi. Va multumesc pentru rugaciunile voastre”, a spus sotul Elenei Carstea pentru click.ro.

Elena Carstea (54 de ani) a anuntat pe 1 martiedisparitia fiului ei vitreg, Brett Thomas, baiatul cel mare, din prima casnicie a sotului ei, Glenn Muttart, avocatul pentru care s-a stabilit in America, in urma cu noua ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului