Vedete din Romania

# sinucidere madalina manole #vedete intern #petru mircea #showbiz #madalina manole

Sotul Madalinei Manole se insoara luna viitoare. Parintii artistei, devastati!

 

Dupa 5 ani de la moartea Madalinei Manole, fostul sau sot, Petru Mircea, vrea sa-si puna din nou pirostriile, de data aceasta la Botosani. Parintii artistei l-au considerat intotdeauna vinovat pe fostul lor ginere de moartea “fetei cu parul de foc”, iar vestea casatoriei lui Petru Mircea este un nou motiv de replici dure intre cele doua familii.

La auzul vestii ca Petru Mircea se va recasatori, mama Madalinei Manole a declarat: "Cu care se insoara, cu blonda sau cu bruneta?Cred ca nici el nu mai stie, la cate femei s-au perindat prin casa fetei mele. Am auzit si eu ca deja a adus pe alta in casa. Mai bine mor decat sa stiu ca nepotul meu este crescut de o alta femeie, de o straina. Cum sa doarma una in patul fetitei mele, sa isi puna hainele in sifonierul cumparat din banutii ei. Sotul meu se va imbolnavi din nou daca afla asa ceva", scrie Cancan.ro.

”O plang pe femeia care il ia pe Petru Mircea, ca asta nu e om. Se va alege praful si de casnicia asta. Fetito, mare greseala faci! Daca crezi ca te muti la casa crimei, gresesti, daca te uiti dupa avere. Totul a fost facut de Madalina, din agoniseala ei, el nu a stiut decat sa profite. Dar va demosntra de ce e in stare! Ca si pe prima nevasta a terminat-o, pe Madalina a bagat-o in mormant si acum se insoara iar”, a declarat si tatal Madalinei Manole, Ion Manole, scrie libertatea.ro.
Tatal Madalinei este suparat ca nepotul lui, de care ii este tare dor, va fi crescut de o straina, si nu de mama lui, asa cum ar fi trebuit. ”Imi este dor de nepot, dar de fata mea mi se rupe sufletul. Nu vreau sa-l perturb pe copil acum. Dar va creste si va afla adevarul si ii astept la noi, unde are tot ce doreste”, a mai spus batranul care convins ca se va face dreptate, chiar daca au trecut cinci ani de la moartea violenta a ficei sale.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare