Vedete din Romania

#oana frigescu #andrei badiu #divort

Sotul Oanei Frigescu: "Am ajuns sa cersesc sa ma lase sa-mi vad copilul"

andrei badiu nu si-a mai vazut fiica de mai mult de doua luni. Sotia lui, Oana Frigescu , refuza sa-l lase sa o vada pe micuta Maria.

"Pana acum nu mi-a raspuns deloc la telefon, iar mai nou, si-a schimbat numarul ca sa nu o mai deranjez. Nici in filme nu am vazut asa ceva, am ajuns sa cersesc sa ma lase sa-mi vad copilul", a declarat Andrei Badiu, citat de Click.ro.

Sotul Oanei Frigescu sustine ca stirista nu il lasa sa-si vada fetita, desi le-a spus sefilor de la Antena 1 ca omul de afaceri nu este interesat de fiica sa.

"Oana le spune sefilor ca ea ma lasa sa-mi vad fetita, in prezenta parintilor ei, si ca eu nu vreau. Toata familia mea a incercat sa vorbeasca cu ea, sa o faca sa inteleaga ca nu este normal asa ceva. Inclusiv prietenii si apropiatii", a declarat Andrei Badiu.

Sotul stiristei spune ca isi doreste sa fie prezent la aniversarea de noua luni a fetitei sale, Maria, dar ca sotia nu ii permite.

"Cand fetita era la parintii ei si mergeam la ei acasa sa o vad, nu raspundeau la usa. Se faceau ca nu e nimeni acasa, desi se auzeau cainii si ei vorbind in casa. Nu mai stiu ce sa fac, sunt disperat . La sfarsitul saptamanii este ziua Mariei, face noua luni. Este a treia aniversare la care nu mi se permite sa fiu prezent", a mai spus Andrei Badiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare