Vedete din Romania

#cristina topescu #stefan banica

Stefan Banica, despre relatia cu Cristina Topescu. Ce l-a afectat

Dupa 20 de ani, Stefan Banica vorbeste deschis despre relatia pe care a avut-o cu prezentatoarea tv Cris­tina Topescu.

In anii ’90, in presa a aparut un articol care m-a socat prin neade­varul lui, un articol foarte urat despre mine si Cris­tina Topescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: in esenta, se vorbea despre violenta mea. Cre­de-ma: mi s-a parut ceva ingrozitor, o forma de a intra cu bocancii in viata intima a unui om, mai ales ca tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coada, o minciuna sfruntata. Ma tot intrebam: „De ce? De ce?”

Mai tarziu, am inteles: niste oameni trebuie sa vanda niste ziare si subiectele nu trebuie sa fie neaparat adevarate. Dar, de atunci, am devenit mai reticent sau, daca vrei, mi-am aparat si mai mult viata personala. Pentru ca modelele mele, in viata, au fost mereu acelea ale unor oameni iubiti si respectati pentru ceea ce faceau sau fac in pro­fesia lor. si azi il ascult si-l apreciez pe Elton John, pentru ce-mi transmite muzical, nu pentru orien­ta­rea lui sexuala. Il apreciez pe Kevin Spacey, pentru interpretarea lui actoriceasca, nu ma intereseaza scandalul in care e implicat. Il apreciez pe Marlon Brando, pentru rolurile lui din filme, nu pentru felul in care si-a trait viata personala. Asa sunt eu cons­truit.

Realizez curiozitatea publicului, dar nu inteleg excesul de zel al unor publicatii pentru astfel de su­biecte. Nu refuz sa vorbesc despre lucruri normale, dar nici nu sunt dispus sa hranesc acel soi de curio­zitate. si artistul, de orice fel ar fi el, cand intra pe usa casei, e tot un om normal. De ce sa ma inte­re­seze ce face omul ala acasa, cand ceea ce-mi ofera el, in pro­fesie, e infinit mai bogat, in toate nuantele po­si­bi­le ale scarii emotionale? stiu ca asta e trend-ul acum, inclusiv in televiziune, unde aproape ca nu mai exista programe de divertisment clasice, ci doar reality-show-uri, dar eu imi pastrez parerea si-mi vad de-ale mele. stiu ca unii ar putea sa spuna des­pre mine ca nu sunt deschis la nou. Ba sunt deschis la tot ce e nou, dar aleg ce mi se pare curat si intere­sant”, a declarat Stefan Banica Junior.

 

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare