Vedete din Romania

#stefan banica jr #lavinia parva #iubita Stefan Banica

Stefan Banica ii ia apararea noii sale iubite

Dupa ce Andreea Marin a facut niste declaratii destul de dure la adresa fostului sau sot, prin care insinua ca acesta ar fi avut o relatie cu Lavinia Parva inca din timpul casatoriei lor, Stefan Banica Jr a dorit, in mod surprinzator, sa lamureasca si el lucrurile.

Stefan Banica Jr a tinut sa sublinieze inca o data faptul ca nu Lavinia Parva a fost motivul divortului sau, asa cum speculeaza presa si, mai nou, fosta sa sotie.

"Este copilareste sa crezi ca Lavinia m-a despartit de Andreea, asa cum este copilareste sa crezi ca Andreea m-a despartit de mama baiatului meu. Sunt la inceputul unei relatii si imi asum lucrul acesta. Viata merge inainte. Consider ca fiecare are drumul lui. Lucrurile s-au incheiat in momentul in care am divortat. Amandoi am facut un lucru decent si sper sa ramana decent", a declarat Stefan Banica.

Totodata, Banica i-a reprosat Andreei Marin, intr-o maniera eleganta, ca nu ar trebui sa mai faca niciun atac asupra partenerei sale.

"Nu mi se pare corect sa fac referire la moralitatea sau la calitatile profesionale ale partenerului fiecaruia. Faptul ca se specula ca as avea o relatie cu Lavinia Parva inca din 2011, din pacate, nu sta in picioare. Faptul ca niste paparazzi profesionisti nu au descoperit aceasta relatie timp de doi ani ... ce sa zic".

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului