Vedete din Romania

#stefan banica #lavinia parva #relatie Stefan Banica

Stefan Banica iubeste din nou?

Stefan Banica Jr a fost surprins recent, in repetate randuri, alaturi de o tanara celebra, dupa divortul de Andreea Marin.

Femeia despre care este vorba este nimeni alta decat cantareata Lavinia Parva, despre care presa a scris in 2011 ca ar fi avut o relatie cu artistul.

Astfel ca, in urma cu doi ani, a izbucnit un real scandal, dupa ce Stefan Banica Jr si Lavinia au fost surprinsi de paparazzi intr-un apartament. In acel moment, cei doi au facut eforturi imense pentru a dezminti aceste zvonuri. Insasi Andreea Marin a incercat sa stinga acest conflict, declarandu-si aprecierea fata de rivala sa.



Acum insa, dupa ce artistul a divortat, se pare ca Stefan si Lavinia, cunoscuta ca sosia Andreei Marin, asemanarile fizice dintre cele doua vedete fiind destul de mari, au hotarat sa isi vada in continuare de relatia lor. In plus, ei au inceput sa se afiseze public impreuna, potrivit revistei "Ciao", care i-a surprins recent pe cei doi, la ceas de seara, in ipostaze ce indica destul de clar ca intre eu exista o mai mult decat o relatie de prietenie.

Sursa foto: etiquettemagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului