Vedete din Romania

#divort Andreea Marin #vedete intern #Tuncay Ozturk #showbiz #stefan banica jr #andreea marin

Stefan Banica Jr, atacat de Tuncay: "Trebuia sa fie tratata ca o adevarata femeie"

Tuncay Ozturk, actualul sot al Andreei Marin, arunca sageti otravite catre Stefan Banica Jr. Indragostit pana peste cap de vedeta TV, fizioterapeutul turc spune ca face eforturi sustinute sa ii vindece ranile Zanei din mariajul anterior.

Tuncay a declarat recent ca relatia maritala cu Andreea Marin merge excelent, insa recunoaste ca au fost si momente de cumpana in casnicia lor. Acestea ar fi cauzate de sechelele cu care a ramas frumoasa vedeta din fosta ei casatorie cu Stefan Banica Jr.

"Am avut si momente grele in casnicie. Ea isi recastiga acum, cu mine, valori importante, credinta, incredere si dragoste, pe care le pierduse inainte. Trebuia sa fie tratata ca o adevarata femeie si sa-si recapete increderea in casatorie", a marturisit Tuncay pentru ziarul Click, sugerand ca fostul partener al Andreei nu a fost tocmai un sot bun.

Si daca tot a facut trimitere la idealul de barbat in casnicie, Tuncay a completat ca modul in care este tratata o femeie este mai important decat cadourile care i se ofera:

"Cand vedeti ceva si va vine in gand imaginea femeii iubite, atunci cumparati acel obiect. Dar, mai important pentru mine decat achizitionarea unui cadou, este felul in care te comporti. Asta poate fi de neuitat, iar acele momente raman in amintirea persoanei dragi", a completat Tuncay.

CITESTE SI:

Shakira si Pique au anuntat ca...
Cum se vede Romania din spatiu!
Cum iti poti transforma smartphone-ul intr-un aparat Polaroid


Sursa foto: romaniatv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare