Vedete din Romania

#conflicte #nicoleta luciu #stefan banica jr #fotografii #paparazzi #vedete paparazzi #Romica Tociu

Stefan Banica Jr, in razboi cu paparazzi. Iata ce vedete mai au conflicte cu fotografii curiosi

Cantaretul Stefan Banica Jr este in conflict cu paparazzii din momentul in care el si fosta sa sotie, realizatoarea TV Andreea Marin, au decis sa divorteze. Acum, cantaretul a demonstrat inca o data ca este nemilos cu acesti fotografi, care incearca cu orice pret sa ii invadeze viata intima.

Ieri seara, pe cand actorul se intorcea acasa a fost urmarit in permanenta de o echipa de paparazzi. Imediat ce a constatat acest lucru, Stefan Banica Jr si-a scos telefonul si i-a filmat si el pe paparazzi. Artistul nu s-a multumit doar cu atat si, ajuns acasa, a postat filmarea pe reteaua de socializare Facebook si a prezentat-o si la politie.

"Aseara am fost hartuit de o masina de paparazzi in trafic. De data asta i-am si filmat. M-au urmarit pana acasa, dar, surpriza, am chemat politia, care i-a identificat. Credeti ca am procedat corect?", si-a intrebat cantaretul fanii de pe Facebook.

Razboiul lui Stefan Banica si al Andreei Marin cu paparazzii a pornit in momentul in care s-au intors din vacanta de dupa anuntul divortului. Atunci, Andreea Marin a fost urmarita de paparazzi de la aeroport pana acasa, fiind chiar la un pas sa faca accident, din cauza insistentei fotografiilor de a obtine cat mai multe fotografii.

Nicoleta Luciu, la un pas sa isi piarda casnicia

O alta vedeta careia paparazzii i-au creat dificultati este Nicoleta Luciu. Acum cateva luni, sotul sau, omul de afaceri, Zsolt Csergo, a fost surprins de paparazzi alaturi de amanta sa pe un iaht in Croatia. Nicoleta Luciu si sotul sau au fost la un pas de divort, insa dupa discutii intense, vedeta a hotarat sa isi ierte sotul si sa continue mariajul.


Romica Tociu, prins cu amanta la mare

Actorul de comedie Romica Tociu a trecut si el prin momente conflictuale cu paparazzii, care l-au surprins vara trecuta la mare, in cele mai intense momente de tandrete cu amanta sa. Imaginile aparute in presa i-au afectat imaginea actorului, insa acesta nu i-a dat in judecata pe fotografii curiosi.

In anul 2010, actorul a mai fost surprins sarutandu-se intr-o benzinarie cu o alta femeie, iar atunci acesta a reactionat mult mai agresiv, sarind chiar sa ii bata pe paparazzi.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare