Vedete din Romania

#stefan banica jr #bani Stefan Banica Jr #onorariu Stefan Banica Jr

Stefan Banica Jr stie sa se vanda: sumele fabuloase pe care le-a cerut inca de la debut

Stefan Banica Jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, iar talentul si originalitatea sa l-au mentinut in topul preferintelor publicului. Cantaretul este constient de atuurile sale si impactul media pe care il are, de aceea nu ezita sa ceara sume pe care altii nu le castiga intr-o viata intreaga pentru un concert sau pentru moderarea unei emisiuni.

Inca de la debutul sau in showbiz, Stefan Banica Jr si-a impus un pret destul de piperat. Artistul incasa, la inceputul anilor 2000, pentru o ora de cantare, 1.500 de euro, a dezvaluit un prieten apropiat al artistului. Negocierile deveneau insa si mai aprige daca era vorba despre prezentarea unei emisiuni.

"Stefan nu umbla cu jumatati de masura, el este corect si are pretul lui, asa a fost mereu! De exemplu, cand a fost dorit de regretatul Valeriu Lazarov la emisiunea "Soti si sotii" de la B1 TV, a cerut in jur de 10.000 de dolari pe editie! Nu i s-au dat atunci, insa nu a fost bai, Banica Jr nu a cedat nici el, stia ca va veni ziua cand va putea incasa acesti bani!”, a povestit un prieten al artistului pentru "Wowbiz".

Sursa foto: timetv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului