Vedete din Romania

#actori #bani #stefan banica #campanie umanitara #strangere de fonduri

Stefan Banica strange bani pentru actorii cu probleme financiare

Stefan Banica intinde o mana actorilor in varsta care se confrunta cu probleme financiare, scrie revistavip.net.

Incasarile obtinute de pe urma vanzarilor biletelor pentru spectacolul “Descult in parc”, care se va juca  pe 28 martie la Teatrul National din Bucuresti , vor fi donate in fondul de solidaritate Teatrala. 

"Ma bucur ca pot da o mana de ajutor, alaturi de colegii mei din distributia piesei ‘Descult in parc’, actorilor mai in varsta, care, din pacate, au probleme de sanatate sau financiare, prin fondurile stranse din vanzarea biletelor pentru spectacolul nostru, care se va juca la Sala Mare a Teatrului National. Nu e un secret pentru nimeni ca salariile in teatre sunt la limita subzistentei si nici ca unii dintre oamenii care si-au dedicat viata scenei, chiar dupa 40 sau 50 de ani de cariera, nu au din ce trai.”, a povestit Stefan Banica.

Alaturi de Stefan Banica, in piesa “Descult in parc” mai poti fi vazuti urmatorii actori: George Mihaita , Oana Ioachim ,  Ileana Olteanu si Bogdan Tudor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului