Vedete din Romania

# Stela Popescu sfaturi #relatia perfecta #stela popescu

Stela Popescu, despre casnicia perfecta. Unde gresesc femeile moderne

La 81 de ani, Stela Popescu este intr-o forma de zile mari! Indragita actrita imparaseste adesea din experienta sa fanilor. De data aceasta a vorbit despre secretele mariajului perfect!

Stela Popescu a avut un mariaj perfect cu Puiu Maxilian. Cei doi au fost casatoriti in perioada 1969-1998, cei doi avand impreuna o fiica, Doina.

„Scumpele mele imi pare bine ca suntem egale cu barbatii, dar sa nu uitati ca relatia dintre barbat si femeie se bazeaza si pe tandrete si pe sensibilitate si mult, mult pe suflet ca daca incepi sa-i scoti ochii ca muncesti si tu, ca tu faci, ia mai fa si tu, incepe discutia. Eu am invatat-o pe fiica mea un lucru in viata ei sa nu spuna un cuvant jignitor la adresa barbatului ei. Niciodata chiar daca greseste. Dispare din vocabularul tau boule, nesimtitule, prostule. Dispare din vocabularul tau. Oricat ti s-ar parea de ciudat, orice cuvant de genul asta, sparge ceva, raneste. Cuvantul asta e foarte bun care a intrat de curand in limbajul nostru „raneste”. E ca si atunci cand te taie cu cutitul, tot asa este un cuvant urat. Asa ca daca vreti sa va pastrati relatia frumoasa cu sotul dumneavoastra, nu uitati ca sunteti egale cu el, dar nu uitati in acelasi timp ca si el este sensibil asa cum si tu esti sensibila si cuvintele urate pot darama cea mai frumoasa iubire din lume”, a explicat renumita actrita intr-un interviu pentru femeide10.ro.

„Un barbat ideal trebuie sa fie tandru, destept si sa starneasca respect. Respectul in cuplu este foarte important. Dupa dragoste, dupa fiorul ala prim pe care il simti fata de o alta fiinta si care vine de undeva de la Dumnezeu nici nu stiu de unde vine, se intalneste ceva cu cineva si se leaga ce se cheama dragoste. Dar, dupa asta trebuie sa se starneasca si respect. In primul rand, nu stii cat e de destept, de puternic, de mincinos, de cinstit samd, dar iti dai repede seama. Oricat de mult l-ai iubi iti dai seama”, a mai spus Stela Popescu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare