Vedete din Romania

#reactii deces Mircea Albulescu #deces Mircea Albulescu #vedete intern #mircea albulescu #showbiz #stela popescu

Stela Popescu, in stare de soc! Florin Piersic, speriat!

Vestea disparitiei actorului Mircea Albulescu, care ne-a parasit in aceasta dimineata, a marcat-o pe Stela Popescu. Actritei nu-i vine sa creada ca maestrul nu mai este printre noi, mai ales ca „ne-am vazut in urma cu doar cateva zile”!

„Vai de mine. Mircea a murit? Mircea Albulescu? Ingrozitor! Mi-ati dat o veste ingrozitoare. A fost la noi la spectacol in urma cu cateva zile. Nici nu ma asteptam. Pleaca pe rand crema artistilor. Nu era un depresiv, un om care sa se planga. Avea un diabet, dar asta nu l-a oprit sa joace. Ultima oara cand l-am vazut era cel mai bun dintre toti. Era un foarte bun actor”, a declarat Stela Popescu la Antena Stars.

Nici lui Ion Dichiseanu nu-i vine sa creada ca maestul Mircea Albulescu ne-a parasit! “Vestea este cutremuratoare, un om care demonstrat toata cariera lui un comportament deosebit. Am jucat cu el, cu bucurie, in filme. La lucru se cunoaste caracterul unui om. Am intalnit studenti care vorbesc frumos despre el, studenti carora le-a predat. O delicatete, o noblete sufleteasca. Nu imi vine a crede. S-a mai stins o stea a cinematografiei, a teatrului. Este incredibil. Nu m-am dezmeticit inca. Vestea este cu adevarat cutremuratoare. Dumnezeu sa il odihneasca!”, a declarat Ion Dichiseanu la Antena 3.

“Sunt atat de indurerat. Trebuie sa va spun ca nu se poate sa existe o dimineata mai trista. Ma pregateam acum de o emisiune cu Marina Almasan si nu ma gandeam la asa ceva. Eram plecat si am auzit de Cornel Patrichi. Acum sunt lovit in inima.

Am jucat cu el si in teatru, si in film, unde el era exceptional. Era un actor de compozitie exceptional. In ultimul film Margelatu… avea o viclenie… nu stiti ce tare l-am gustat eu pe el ca actor. Ca om nu-mi spunea decat atat: «Tu porti salul ala. Ce sa-mi pun eu la gat ca sa ma recunoasca lumea?» Era foarte daruit profesiei lui. Il stiu de cand eram student. Nici nu stie publicul romanesc ce pierdere mare este acest actor. Sunt speriat pentru ca pur si simplu toti colegii mei pleaca. Pentru mine, este inca o palma data de soarta”, a declarat Florin Pirsic la aflarea vestii ca Mircea Albulescu a murit.

 

 “Mircea Albulescu va ramane pentru totdeauna in sufletul nostru ca un mare actor, unul dintre cele mai importante simboluri ale teatrului si filmului romanesc. Viata sa artistica a fost o lecte de maiestrie si pasiune. Dumnezeu sa-l odihneasca”, a scris si presedintele Klaus Iohannis pe facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare