Vedete din Romania

#madalin ionescu #cristina siscanu #divort

"Stiam de un an ca Madalin Ionescu se iubeste cu Cristina"

Cand a anuntat despartirea de sotie, Madalin Ionescu a negat vehement existenta unei relatii extraconjugale cu asistenta sa de la Antena 1, cristina Siscanu. Iubitul Cristinei il contrazice: "Am fost tradat de doua ori: de un prieten si de iubita!"

Dupa o relatie de trei ani, omul de afaceri George Papari si-a dat seama ca iubita lui Cristina Siscanu se iubeste cu Madalin Ionescu.

"Am fost la petreceri, am facut concedii impreuna, spuneam ca sunt prietenii mei, Madalin si Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o si a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. Dupa ce am vazut niste mesaje intre cei doi, intamplari si alte semne, acum un an mi-am dat seama ca sunt tradat. Ce a aflat acum toata lumea nu este o surpriza pentru mine, stiam de un an. Din respect pentru copiii lui si pentru Mihaela, o doamna care s-a sacrificat pentru ca Madalin sa isi faca o cariera, nu am spus nimic. Mihaela a renuntat la tot - la studii, la o profesie - pentru a creste copiii.

Totusi, cand lucrurile devenisera evidente, am intrebat-o pe Cristina. Mi-a spus ca, intr-adevar, ea si Madalin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei ii doresc sa devina o a doua Andreea Marin, asa cum isi doreste, iar lui... sa faca ce vrea. Din toata aceasta afacere, eu sunt cel mai castigat: am scapat de doi tradatori!", a declarat Papari pentru Click!

Madalin neaga insa in continuare orice relatie cu asistenta sa in varsta de 25 de ani: "Nu ma intereseaza ce spune el. Ei sunt inca impreuna".

 

Citeste si

Madalin Ionescu s-a despartit de sotie "din prea multa iubire"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare