Vedete din Romania

#Survivor romania #catalin morosanu

Suma fabuloasa pe care a incasat-o Catalin Morosanu la Survivor Romania

Catalin Morosanu a fost unul dintre concurentii favoriti la castigarea competitiei Survivor Romania 2021. Din cauza unei accidentari, luptatorul a fost insa nevoit sa paraseasca show-ul. Imediat ce a ajuns in Romania, Catalin a fost operat de urgenta pentru ca avea meniscul rupt.

 

„Am meniscul rupt. Am nevoie de interventie chirurgicala daca vreau sa mai continui cu viata sportiva. O sa incerc o luna de recuperare in Romania si sa vad daca este nevoie sau nu de operatie. Mie medicul mi-a zis ca cel mai probabil este sa fac operatie la menisc pentru ca oricand, daca as face alergare sau m-as antrena, poate sa imi sara meniscul, sa mi se duca genunchiul intr-o parte si sa imi afecteze ligamentele incrucisate. Situatia este destul de grava.

Stiam, am simtit atunci cand aveam piciorul in namol, cand am pus mana pe genunchi, am simtit ca nu o sa pot sa mai continui. Daca nu m-as fi accidentat, nu cred ca as fi castigat Survivor Romania, in niciun caz. Sunt un om care isi analizeaza optiunile foarte bine”, declara Catalin Morosanu la Teo Show.

Cati bani a castigat Morosanu la Survivor Romania

Potrivit ultimei declaratii de avere facute publice, pentru Morosanu este si consilier, acesta a incasat dupa vanzarea unui imobil, 48.000 de euro, din toate aparitiile TV ar fi incasat aproximativ 70.000 de euro.

Conform unor surse la „Survivor Romania” sumele incasate de Catalin Morosanu se invart intre 1.500 si 3.000 de euro. In calitatea de consilier judetean Catalin Morosanu primeste lunar aproximativ  3.845 de lei pentru activitatea sa. Alte dividente vin de la firma pe care acesta o detine, SC Catalin Morosanu Promotion SRL, de unde ar fi incasat aproximativ 15.300 de lei pentru anul fiscal 2020.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului