Vedete din Romania

#adrian cristea #bianca dragusanu #vedete intern #scandal Adrian Cristea

Suma pentru care Cristea a vandut secretele Biancai

Adrian Cristea, fostul iubit al Biancai Dragusanu, a hotarat sa vorbeasca despre escapadele amoroase pe care le-a avut cu fosta asistenta TV in timp ce aceasta era casatorita cu prezentatorul TV Victor Slav. Dupa luni de tacere, Adrian Cristea a divulgat, pentru Antena 1, cel mai bine ascunse secrete ale Biancai Dragusanu.

Iubirea lui Cristea costa 8.000 de euro

Ramas fara echipa de cateva luni, se pare ca Adrian Cristea ar face orice pentru a incasa cativa banuti. Chiar si pentru aceste dezvaluiri, Cristea a cerut un pret.

Potrivit unor surse din cadrul trustului Intact, fotbalistul ar fi cerut 14.000 de euro pentru a povesti intreaga escapada pe care a avut-o cu Bianca la Paris, dar si intalnirile secrete pe care le punea la cale impreuna cu aceasta la ceas de seara.

Reprezentantii Intact i-au oferit insa doar 8.000 de euro, pentru aparitia la o singura emisiune, "Acces Direct".

Bianca, in stare de soc

Imediat ce Adrian Cristea a facut aceste dezvaluiri, Bianca a intrat in stare de soc. Vedetei nu i-a venit sa creada ca barbatul pe care l-a iubit patru ani a putut sa o vanda pentru "un pumn de euro".

"Bianca e in stare de soc, nu-i vine sa creada ca Adrian Cristea a vandut-o pentru un pumn de euro. Il considera un Iuda, care a tradat-o cu zambetul pe buze. Este inadmisibil ce a facut acest om pe care ea l-a iubit timp de patru ani, un om pe care ea l-a tinut in spate si a crezut ca este o persoana speciala. Adi a stat in casa ei, au impartit impreuna si lucruri bune, si lucruri rele, s-au iubit si au crezut ca pot trai o viata impreuna. Nu a fost sa fie pana la final, dar, cu toate acestea, Bianca a incercat sa nu ingreuneze lucrurile niciodata, ci sa fie echilibrata si sa nu arunce cu noroi in el. Cristea insa nu a tinut cont nici atunci, nici acum de nimic si, de fiecare data, a incercat sa faca totul in felul lui distrugator”, a povestit o apropiata a Biancai pentru wOwbiz.ro.

Potrivit aceleiasi surse, Bianca sustine ca tot ceea ce a spus Cristea sunt doar minciuni si ca, de fapt, aceasta reactie este un atac asupra lui Victor.

"Acum, el nu mai are unde sa joace, masina nu mai are, casa nici atat si face bani pe spatele meu. Ma denigreaza cu zambetul pe buze si cu buzunarele pline! Sunt dezgustata de tot ce se intampla, am sufletul facut bucati si stiu ca tot ce face Adi este o modalitate de a ma desparti definitiv de Victor. Vrea sa ma vada despartita definitiv de Victor pana la ziua mea! El, de fapt, duce un razboi cu fostul meu sot, dar nu se gandeste ca vorbele pe care le spune pe la televizor ma lovesc pe mine, nu pe adversarul lui. Dupa patru ani, macar din respect pentru mine, ar fi trebuit sa fie rezervat si sa spuna adevarul. El insa abereaza si ma loveste incontinuu. Nu stiu de unde scorneste totul, cum poate sa spuna ca m-as fi intalnit cu el! Nici nu as fi avut cum, doar el era ocupat cu Mariana Rosca si Mariana Moculescu, alte tinte de-ale lui!", le-a declarat Bianca prietenelor sale.

Citeste si:

Gentleman si vagabond! Victor Slav ii da replica lui Cristea

Sursa foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare