Vedete din Romania

#tv #catalin maruta #monica columbeanu

Suparata de Maruta, Moni a lipsit de la marea finala

Monica Columbeanu si-a aratat din nou adevarata fata. Vineri seara, cand intreaga echipa de la "Dansez pentru tine" s-a adunat pentru a afla marii castigatori ai acestei editii, Moni a fost singura absenta..."din motive obiective", declara ea.

Desi nu a vrut sa spuna de ce nu a ajuns la emisiune, este usor de banuit ca sursa acestei atitudini a sotiei lui Irinel Columbeanu este conflictul euro .

Cei prezenti s-au aratat nedumeriti de gestul Monicai de a absenta de la reuniune si parca n-au inghit "galusca" diplomatica a vedetei sustinuta de niste "motive obiective". 

Nu de alta, dar daca aruncam o privire mai atenta in arhiva "Happy Hour", se poarte lesne observa inversunarea cu care Maruta o ataca pe aceasta si in mod special, pe eternul sot adulterin, Irinel Columbeanu. Asta se pare ca i-a pus capac Monicai, neinduplecata in hotararea ei de a se preschimba intr-o "jigodie".

Motivele obiective ale Monicai - o petrecere mondena

Mai mult de atat, tot in Gardianul s-a elucidat si misterul absenta. De aici reiese ca "motivele obiective" pentru care Monica a ratat marea finala au constat intr-o petrecere mondena.

Jean de la CraiovaAstfel, vineri seara, in timp ce la Pro TV se derula "Dansez pentru tine", celebrul manechin petrecea alaturi de sotul ei, la o chermeza cu vedete, intr-un club din Bucuresti.

In alta ordine de idei, cei care au luat premiul cel mare de 60.000 de euro in ringul viselor au fost Jean de la Craiova si Sandra. Banii vor folosi pentru rezolvarea unor probleme de sanatate ale tatalui Sandrei.

Desi nu s-a incheiat bine cel de-al optulea sezon, producatorii de la "Dansez pentru tine" au anuntat ca luna aceasta se pregatesc de noi preselectii , pentru runda urmatoare, programata in primavara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare