Vedete din Romania

#tatuaj #sylvia #tatuaj sylvia

Sylvia are un nou tatuaj

Sylvia isi imbogateste colectia de tatuaje. Cantareata a hotarat sa isi deseneze un fluture peste un tatuaj mai vechi, reprezentand numele fostului sau sot, Andrei de la Alb-Negru.

In urma cu cinci ani, Sylvia isi tatua numele iubitului ei de atunci, Andrei, in zona inghinala. Acum, dupa ce a divortat de cantaret, s-a hotarat sa acopere tatuajul cu un altul, un fluture, scrie Libertatea.

Sylvia este hotarata sa nu se opreasca aici si sa isi completeze colectia de tatuaje cu unele noi, cu atat mai mult cu cat, din octombrie, va prezenta emisiunea "Povestea unui tatuaj" la Euforia TV.

"Ma gandesc serios sa-mi mai fac un tatuaj, acum ca vad atatia oameni cu diverse povesti in emisiune. Prin acest reality-show vreau sa scot in evidenta faptul ca tatuajele nu sunt doar niste desene pe piele, ci fiecare dintre ele are cate o semnificatie, cate o poveste emotionanta pentru fiecare dintre oamenii care se hotarasc sa le poarte", a declarat Sylvia pentru Libertatea.

Foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare