Vedete din Romania

#sylvia #divort andrei sylvia #cantareata sylvia

Sylvia marturiseste: "Este bine ca s-a produs aceasta despartire"

Cantareata Sylvia a trecut printr-un divort dificil, dupa ce a i-a fost infidela sotului sau, Andrei de la Alb Negru. Cu toate acestea, artista marturiseste ca abia acum intelege ca relatia sa nu mai functiona de ceva timp si este fericita ca s-a produs despartirea.

Vedeta sustine ca este mult mai linistita in acest moment, insa nu regreta perioada petrecuta langa fostul sot. Ea se consoleaza cu ideea ca relatia lor nu a fost una cu "happy-end".

"Pe masurea ce trec saptamanile imi dau seama ca este bine ca s-a produs aceasta despartire. Imi este mult mai bine ca s-a produs aceasta despartire", a declarat Sylvia.

Blonda recunoaste ca nu i-a fost deloc usor sa depaseasca momentul, mai ales ca au existat o multime de persoane care au atacat-o in mod gratuit, in necunostinta de cauza:

"Dupa despartirea de Andrei a fost greu, atat pentru mine, cat mai ales pentru familia mea. Sunt oameni care si-au dat cu parerea despre mine la TV, in necunostinta de cauza, m-au atacat gratuit si asta ma-a durut oarecum".

Sursa foto: vestic.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului