Vedete din Romania

#tania budi #lucian viziru #relatie

Tania Budi locuieste inca la Viziru?

Dupa ce Tania Budi a marturisit ca relatia ei cu Lucian Viziru a fost doar de fatada, ea a fost fotografiata in timp ce vizita noaptea casa lui Lucian.

Relatia celor doi pare sa fie in continuare apropiata din moment ce Tania mai are inca cheia de la casa lui Lucian si ii face vizite nocturne.

Paparazzii Cancan au fotografiat-o pe Tania atunci cand l-a vizitat dupa inserat pe Viziru. Dupa ce si-a parcat masina, Tania a deschis cu usurinta zavorul portii de la curtea lui Lucian si a intrat inauntru, unde a deschis usa cu propria cheie si a disparut.

Frumoasa blonda declara in urma cu numai doua saptamani ca relatia ei cu Lucian Viziru "a fost de fatada" si ca s-a incheiat odata ce amandoi si-au promovat afacerile. "Am aparut la un moment dat destul de mult in presa cu Lucian pentru un singur motiv. Aveam amandoi afaceri de promovat, eu restaurantul iar el BlackSea pass-ul", a explicat Tania.

Din moment ce il mai viziteaza inca pe Lucian, Tania ar putea avea un nou produs de promovat sau ar fi putut induce in eroare presa prin declaratia ei despre relatia de fatada, pentru a se bucura de idila cu Lucian fara sa mai fie urmarita de paparazzi.

 

Credeti ca Tania si Lucian au o relatie adevarata care continua?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare