Vedete din Romania

#regim #slabire #tania budi #dieta

Tania Budi: "Nu iau mai mult de 1 kg niciodata, fiindca imediat intru in alerta si scap de surplus"

La venerabila varsta de 42 ani, Tania Budi arata tuturor ca nu conteaza varsta atunci cand vine vorba de frumusete. De ani de zile, blonda se mentine in topul celor mai sexy vedete din showbiz-ul autohton. Cum reuseste? Ne-o spune chiar ea.

"Am 55 kg la 1,70 metri inaltime si cam asa ma mentin de niste ani buni. Am ajuns o data si la 60 kg, dar nu-mi placea cum aratam, eram deja grasa. Acum, incerc sa mananc sanatos si relativ disociat. De pilda, nu amestec carnea cu carbohidratii. Nu iau mai mult de 1 kg niciodata, fiindca imediat intru in alerta si scap de surplus", a precizat Tania Budi pentru bucatarescu.ro,

Vedeta a adaugat insa ca nu se infometeaza si isi satisface orice pofta culinara indiferent de ora, fie noapte, fie zi.

"Mananc de cate ori am pofta, inclusiv seara sau noaptea, dar niciodata foarte mult si niciodata cu prajeli sau sosuri grele. Nici la restaurant, nici acasa! Am perioade cand gatesc acasa, alteori cand nu intru deloc in bucatarie. Sunt adepta mancarurilor simple, cu cat mai putine ingrediente", a  explicat Tania pentru aceeasi publicatie

In cadrul aceluiasi interviu, frumoasa blonda a mai precizat ca pana acum niciun barbat pe care l-a avut nu a impresionat-o cu felul de a gati. Tania este recunoscuta pentru relatiile ei excentrice cu masculi de vaza din showbiz-ul autohton cum ar fi Dan Bittman , Catalin Botezatu sau Liviu Varciu.

"Mi-au gatit mai multi barbati, dar nici unul n-a reusit ceva memorabil. Caut, inca, barbatul care sa-mi gateasca ceva simplu si, in acelasi timp, sofisticat !", a spus aceasta.
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare