Vedete din Romania

#afacere #club #restaurant #tania budi

Tania Budi renunta la restaurant pentru un nou club

Restaurantul Taniei Budi din Mamaia a dat faliment si vedeta s-a vazut nevoita sa-l inchida. Acest lucru insa nu a demoralizat-o si asta pentru ca tocmai ce si-a deschis un nou club in aceeasi statiune.

Fiind in afaceri de aproape 10 ani, Tania Budi stie cum sa gestioneze bine de criza. Ea si-a dat seama astfel ca, in aceasta perioada de recesiune, romanul fuge de locurile luxoase si pretentioase, preferand in locul crevetilor si somonului, micii. Tocmai de aceea nici n-a mirat-o faptul ca restaurantul ei nu a mai functionat.

"Acel restaurant ar fi mers de minune in cadrul unui hotel de cinci stele. In Mamaia, langa Telegondola , nimeni nu-si doreste sa manance preparate fine, internationale, chiar daca preturile nu erau deloc exagerate. Daca am fi vandut mici, poate acum mergea altfel si nu am fi fost nevoiti sa-l inchidem. Asta vrea romanul sa manance. E ieftin si gustos. In plus, si decorul era mult prea elegant si, probabil, turistii se gandeau ca nu-si permit o masa acolo", a explicat Tania pentru Click!.

Restaurantul " Crush " era amplasat langa clubul cu acelasi nume, detinut tot de Tania in copropietate cu fratele ei, Ionut Budi. Din meniu faceau parte preparate alese, in special fructele de mare. Artista a investit multi bani in acest local si asta pentru ca a vrut sa puna pret pe calitate.

"Nu vreau sa vorbesc despre bani, insa investitia a fost foarte mare, pentru ca am pus pret pe calitate. Cred ca erau peste 20 de bucatari specializati, iar aparatura era de ultima generatie", a precizat Tania pentru aceeasi publicatie.

Inchiderea restaurantului insa nu a oprit-o pe vedeta sa-si mai deschida un alt club. De data aceasta aceasta, langa Melody Bar din Mamaia. Noul club se va numi "Jezoo Lounge " si va fi inaugurat sambata aceasta.

"Eu si fratele meu ne-am asociat cu doi prieteni, Anamaria Tramundana si Dan Popisteanu si am mare incredere in aceasta afacere. Numele Jezoo nu are nici o semnificatie , insa l-am ales pentru sonoritate", a explicat Tania pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului