Vedete din Romania

Tania Budi, sexy la 40 de ani

Ce e mai bun decat o blonda sexy? Doua blonde sexy! Tania Budi a pus in practica celebrul banc si a relizat recent o sedinta foto pentru a face reclama liniei de costume de baie pe care a lansat-o vara trecuta. A acompaniat-o prietena si partenera de afaceri Tara Anderson, cea care a avut un rol episodic in nebunia numita “Baywatch”.

Turistii norocosi care isi vor petrece vacanta pe litoralul romanesc le vor putea vedea in carne si oase pe frumoasele blonde care zambesc suav de pe postere si afise, in care isi promoveaza costumele de baie CC California Constanta.

Asta pentru ca Tania Budi va sta aproape toata vara la mare, iar actrita americana Tara Anderson ii va tinea si ea companie, mai ales in weekend-uri. Si cum orice afacere trebuie “trambitata” cat mai atractiv, cele doua partenere s-au transformat in modele si au realizat o sedinta foto sexy in care nu poarta decat sutien si bikini, pe care le-au introdus deja si intr-un hipermarket din Bucuresti. Inteleapta alegere, am spune noi, avand in vedere ca Tania, la 40 de ani, are inca ce arata.

Printre altele, fosta vedeta a televiziunii publice s-a implicat si intr-un proiect sezonier, la TV Neptun, acolo unde in fiecare sambata, pana in luna august, realizeaza in direct emisiunea “Star Festival”.

“Este vorba despre un show-concurs, care trebuie sa desemneze un coprezentator pentru Festivalul de la Mamaia ”, ne-a declarat Tania, care si-a luat deja gandul de la vacanta: “Trebuie sa am grija de afacerea cu costume de baie, de clubul pe care il voi lansa in Mamaia impreuna cu fratele meu, dar si de emisiunea de la TV Neptun”. Tania se afla acum in plina sesiune de examene la Facultatea de Actorie, unde spera sa incheie fara restante anul intai.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare