Vedete din Romania

#calin popescu tariceanu #ramona badescu #aventura #divort

Tariceanu: amanta si divort?

Tariceanu are amanta si planuieste sa divorteze, a anuntat ieri Academia Catavencu . Publicatia sustine ca informatia e verificata din mai multe surse, dar premierul neaga totul, acuzand-o de atacuri politice.

Casnicia premierului are probleme si aceastea au dus la instrainarea sotilor si l-au facut pe Calin Popescu Tariceanu sa inceapa o alta relatie, sustine Academia Catavencu. Norocoasa este chiar Ramona Badescu , care si-a inceput cariera in televiziune in Italia si este din ce in ce mai apropiata de premier.Ramona Badescu

Publicatia sustine ca motivele premierului pentru calatoriile dese in Italia tin de frumoasa romanca, care acum isi cauta o casa in Bucuresti. Idila lor se pare ca se desfasoara de ceva vreme, fiind mentionate mai multe ocazii, inca din 2007, in care cei doi au luat cina impreuna in context privat. 

Tariceanu a reactionat imediat dupa publicarea articolului. El a dezmintit zvonurile pe blogul sau, insistand ca totul este un atac politic murdar si ca nu divorteaza . "Nu cred insa ca sotia mea, Ioana, si cei doi baieti, Mihai si Calin, ar trebui sa se obisnuiasca cu aceste atacuri murdare. Nu vad de ce membrii familiei mele ar trebui implicati in astfel de jocuri electorale." a scris premierul pe blog.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare