Vedete din Romania

#smiley #alex velea #ruby #andreea balan #showbiz #vedete intern #tarife vedete #onoruri vedete

Tarife exorbitante. Uite cat au ajuns sa ceara artistii pentru un spectacol amarat!

Te-ai intrebat vreodata cat castiga vedetele in urma unei prestatii de cateva zeci de minute pe scena? Vei ramane probabil cu gura cascata cand vei afla ca Smiley, spre exemplu, ia cel putin 10.000 de euro intr-o singura ora.

Jurnalistii cancan.ro au aflat tarifele percepute de cativa dintre artistii de pe meleaguri mioritice. Fie ca este vorba despre un concert in centrul Capitalei sau pe o scena intr-un mic orasel de provincie ori de un scurt spectacol intr-un club, cantaretii si cantaretele de pe la noi cer onorarii exclusiv in euro, cu trei sau chiar patru zerouri! Vrei sa il ai la nunta, botez ori la petrecerea de la firma pe unul dintre artistii consacrati? Iata cam cat ar trebui sa scoti din buzunar:

Smiley: 10.500 de euro

Sursa foto: bravonet.ro

Unul dintre cei mai scumpi solisti de la noi este Smiley. Are o multime de fani si spectacolele in care concerteaza el sunt intotdeauna un succes. Iar succesul de masoara si in bani. 10.500 de euro trebuie sa plateasca cei care si-l doresc pe artist la un eveniment privat, in timp ce pretul pentu un spectacol in aer liber scade la 7.500 de euro.

Nu la fel de exigent este Smiley atunci cand concerteaza in cluburi, unde nu cere mai mult de 5.500 de euro. Daca spectacolul are loc in afara Bucurestiului, se mai adauga diurna de 50 de lei pe zi pentru cele 16 persoane din echipa si opt camere duble la un hotel de patru stele.

Citeste si:

8 vedete pe marginea prapastiei. Ce li s-a intamplat

Blasfemie? Vedete care si-au pus Biserica in cap

Iata rochia miresei lui George Clooney! E de-a dreptul spectaculoasa!

 

Andreea Banica: 4.500 de euro

Sursa foto: facebook.com

Frumoasa Andreea Banica nu vine la un eveniment privat sau la vreun spectacol in aer liber pana nu bate palma pentru o suma cuprinsa intre 2.500 si 4.500 de euro. In schimbul acestor bani, artista "presteaza" in jur de jumatate de ora.

In cazul in care concertul are loc in provincie, tariful mai creste, sustin jurnalistii cancan.ro. Trebuie achitata cazarea la hotel atat a artistei, cat si a stafului sau, dar si diurna.

Alex Velea: 4.500 de euro

Sursa foto: facebook.com

4.500 de euro este tariful pe care Alex Velea il pretinde pentru o petrecere privata, insa artistul este dispus, se pare, sa negocieze pana la 3.500 de euro. Pentru un spectacol in aer liber, pretul este usor mai mic: intre 3.000 si 4.000 de euro, si "doar" 2.500-3.500 de euro pentru prestatia in club.

Ruby: 1.600 de euro

Sursa foto: facebook.com

Nu la fel de celebra si, evident, nici la fel de pretentioasa este Ruby. Desi a ajuns sa fie tot mai des invitata la spectacole, cantareata pretinde 1.600 de euro pentru un concert la scena deschisa sau 1.400 daca este chemata sa cante intr-un club.

Sursa foto principala: lucyfer93.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare