Vedete din Romania

#Andreea Balan nunta #vedete intern #showbiz #andreea balan

Tatal Andreei Balan, interzis la nunta artistei. Reactia parintelui

Andreea Balan si actorul George Burcea se casatoresc in martie, peste Ocean, pe o plaja din California. Cantareata nu-si doreste insa sa fie dusa la altar de tatal sau!

“Andreea si George vor sa se casatoreasca la inceputul lunii martie la apus de soare, intr-un decor de poveste, ca in serialul tv „Sunset Beach”, al caror fan erau amandoi. Tot acolo s-ar parea ca vor petrece si luna de miere, care va dura cam doua saptamani. Nu o vor lua pe micuta Ella, cum nu isi vor lua nici parintii sau prietenii apropiati. Biletele de avion costa peste 1.500 de  euro, iar cei care vor merge vor avea nevoie de viza pentru America”, au spus apropiatii celebrului cuplu pentru click.ro.


„De cand aveam 18 ani, relatiile au ramas asa reci, e un razboi rece. incerc sa iert si sa uit anumite lucruri. E foarte dificil cand un parinte spune: nu e adevarat, nu iti aduci bine aminte, nu ti-am dat nicio palma. Nu e ok cand un parinte traieste in negare. La terapie mi s-a spus sa nu mai cer confirmare. Poate el chiar asa crede. Sunt intr-o continua formare si imi doresc sa ajung cea mai buna versiune a mea. Va trebui sa fac pace cu trecutul”, a declarat ea, la Antena Stars.

Vestea a venit ca un trasnet pentru tatal artistei, care nu stia nimic despre nunta fiicei sale: ”Pe mine nu m-au invitat, nu stiu nimic. Dar imi pare nespus de rau ca nu o voi conduce pe fiica mea, la altar. Este singurul meu copil. ii doresc numai bine, o s-o iubesc mereu, desi ne-am mai certat. Ma bucur ca se casatoreste cu George, este un barbat cu suflet bun. Ea zice ca nu ma cheama pentru ca nu am viza de America, dar as putea face rost pana in martie, daca ma va chema”, a declarat acesta pentru sursa citata

Sandel Balan spera ca macar la crestinarea nepoatei, din luna aprilie, sa figureze pe lista invitatilor: ”Sunt convins ca la botez ma va chema, caci e firesc ca la un astfel de eveniment sa vina toata familia”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare