Vedete din Romania

#copii #avort #gabriela cristea

Tatal Gabrielei Cristea: "A facut 7 avorturi numai pana la majorat"

Parasit de sotia sa, care a trecut in nefiinta acum  trei luni, Eugeniu Cristea sufera de singuratate si isi acuza copiii, pe Gabriela si pe Emil, ca nu i-au dat niciun nepot care sa-i aline batranetile.  

Barbatul si-a pierdut orice speranta in vederea reintregerii familiei sale. Acesta a povestit reporterilor de la Click! ca fata lui, Gabriela, a facut sapte avorturi pana la varsta de 18 ani si ca acum o pedepseste Dumnezeu pentru raul facut.

"Sunt singur si nu ma ajuta nimeni, dar Dumnezeu nu doarme. Didina mea s-a imbolnavit si a murit din cauza Gabrielei. Pancreatita se face din cauza supararilor, a bauturii si a tutunului. Sotia mea nu a baut in viata ei si nici tigara nu a pus-o in gura. Gabi a bagat-o in mormant. Este o persoana rea, dar Dumnezeu o pedepseste deja. Imi plange inima ca nu am nepoti de la ea pana acum, dar cum sa ii mai dea Cel de Sus o astfel de binecuvantare, in conditiile in care ea a facut sapte avorturi numai pana la majorat?", a povestit Eugeniu Cristea pentru ziarul Click!.

Mai mult decat atat, barbatul, daramat de durere, il acuza si pe fiul lui, Emil, ca dupa moartea Didinei, l-a lasat singur: "Sotia lui a inceput sa intrebe de bijuteriile Didinei. Unde sunt si ce o sa fac cu ele. Mi s-a parut total deplasat, mai ales ca lucrul acesta s-a intamplat in noaptea priveghiului".

Eugeniu a mai povestit pentru Click! cum era sa sa-si piarda viata in urma cu cateva zile din cauza supararilor.

"Era sa mor, dar nu m-a lasat Didina mea. Am sunat noaptea la un vecin si el l-a chemat pe baiatul meu Emil sa ma duca la spital. M-au internat, dar nu am stat decat 24 de ore, pentru ca nu avea cine sa-i de sa manance cainelui. Tremuram, aveam tensiunea 21, iar bataile inimii abia se mai simteau. Am facut si un atac de panica . Am crezut ca ala imi este sfarsitul", a spus barbatul indurerat.

Gabriela se chinuie sa ramana insarcinata

Gabriela Cristea si sotul ei, Marcel Toader , incearca de mai mult timp sa devina parinti. Evenimentul insa se lasa asteptat. Cu ceva vreme in urma, vedeta Kanal D declara pentru Click! ca isi doreste cinci copii cu Marcel, printre care o fetita pe care sa o rasfete precum o printesa.

La 16 ani, Gabriela Cristea a fugit de acasa pentru a putea fi cu iubitul ei de atunci, Bogdan Tantea, un cameraman din TVR.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare