Vedete din Romania

#durere #parinti #sinucidere #madalina manole

Tatal Madalinei vorbeste cu spiritul ei: "Se asaza langa patul meu, imi spune ca ma iubeste si ma mangaie pe cap"

Desi au trecut mai bine de doua luni de la moartea ei, Madalina Manole refuza sa plece dintre noi. In fiecare seara spiritul cantaretei viziteaza casa din Ploiesti si sta de vorba cu tatal sau.

Ion si se lupta zi de zi cu durerea si refuza pur si simplu sa accepte ca fetita lor a parasit lumea intr-un mod atat de brutal. Cei doi batrani au declarat ca nu vor avea liniste pana cand adevarul despre moartea cantaretei nu va iesi la iveala.

Innebunit de suferinta, Ion Manole a povestit jurnalistilor de la Click! cum Madalina  vine in fiecare noapte la capataiul lui si ii vorbeste.

„Noaptea e cel mai bun sfetnic si atunci vine si fetita mea la mine. Se asaza langa patul meu, imi spune ca ma iubeste si ma mangaie pe cap. Sunt tatal ei si e normal sa vorbesc cu ea", a explicat Ion Manole pentru ziarul Click!

Tatal induretat se intreaba si de ce Procuratura tergivereaza cazul si nu da odata un verdict, precizand insa ca adevarul va iesi la iveala.

„Nu am aflat nimic, pana acum, de la procurori. Tot am asteptat un raspuns de la ei. Probabil ca sunt ocupati cu dosare mult mai importante", a completat revoltat, barbatul.

Madalina Manole si-a pus capat zilelor in noaptea de 13 spre 14 iulie , chiar in ziua in care ar fi implinit 43 ani, inghitand aproape jumatate de litru de Furadan .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare