Vedete din Romania

#monica columbeanu #dinu damaschin #tv

Tatal Monicai: "Dinu Damaschin a vrut sa-mi vanda fata!"

Tatal Monicai Columbeanu, Emil Gabor, il acuza pe afaceristul Dinu Damaschin ca a incercat sa-i vanda fiica. El sustine ca nu a renegat -o niciodata pe Moni.

Monica Columbeanu a fost nevoita sa fuga din Bacau, cu stirea tatalui ei pentru a nu fi capturata de Dinu Damaschin. Emil Gabor sustine ca a facut tot ce a putut pentru a-si proteja fata.

"Damaschin a vrut sa o exploateze pe fiica mea, care de frica lui a plecat la Brasov la rudele mele. Atunci, Damaschin ma suna si ma ameninta sa-i spun unde este. Eu am facut plangere impotriva lui la Parchet, insa nu a fost cercetat. Mai mult, el a pacalit -o cu o ciocolata pe Ramona ca sa-i spuna unde este Monica. A bagat-o pe Ramona intr-o masina si a dus-o la Bucuresti, dupa care m-a sunat si mi-a spus ca nu mi-o da pana nu-i spun unde este Monica. Vroia sa o vanda pe fiica mea", a spus Emil Gabor in emisiunea Acces Direct.

Tatal doamnei Columbeanu sustine ca relatia lui cu fiica sa s-a racit doar atunci cand ea s-a casatorit cu Irinel, insa nu a renegat-o si pastreaza legatura la telefon. Emil Gabor a tinut si sa nege speculatiile ca ar fi boschetar sau alcoolic.

"Nu am fost niciodata boschetar, asa cum s-a spus! Am lucrat din 1972 pana in 1985 la fabrica Electroaparataj in Brasov, apoi m-am mutat la Bacau, unde am fost electrician la Spitalul Judetean", a mai spus Emil Gabor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare