Vedete din Romania

#declaratii tata simona halep #nunta Simona Halep #simona halep

Tatal Simonei Halep, primele declaratii despre nunta fiicei sale. Cand va avea loc marele eveniment

Tatal Simonei Halep a facut primele declaratii despre nunta fiicei sale. Acesta a marturisit ca in weekend la vila din Snagov a Simonei a fost organizata o petrecere si nu o cununie, asa cum s-a speculat in presa. Cu aceasta ocazie, Toni Iuruc si Simona si-au sarbatorit logodna.

 

“Nu a fost nicio cununie. Simona face totul pe fata si nu ar fi ascuns acest moment din viata ei. Ar fi anuntat, asa cum a anuntat si logodna. A fost o petrecere intre familii, au venit parintii lui Toni si viitori nasi. Asa se face la noi, la machedoni, inainte de cununia civila”, a spus Stere Halep, potrivit click.ro.

La eveniment, Simona Halep a purtat o rochie rosie cu un umar la vedere si sandale inalte. Ea si Toni Iuruc au dat o petrecere la ei acasa, langa piscina, aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Au fost prezenti parintii, viitorii nasi, dar si verisori si prieteni apropiati.

De asemenea, Stere Halep a dezvaluit ca nu stie cand vor avea loc cununia civila si nunta.

”Despre cununie si nunta nu stiu sa va spun nimic, va fi o surpriza si pentru noi. Stiu ei detaliile astea. In rest, Simona este bine, urmeaza in continuare tratamentul la picior, se reface usor, usor. Bineinteles ca ne dorim si nepotei”, a mai spus tatal Simonei Halep.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului