Vedete din Romania

#showbiz #connect-r #mircea badea #vedete intern #tatici vedeta #Alex Ciucu

Tatici celebri, topiti dupa copiii lor. Imaginile sunt impresionante!

Sunt barbati seriosi atunci cand apar in fata camerelor sau a aparatelor de fotografiat, dar in fata copiilor lor sunt mielusei. Taticii-vedeta se emotioneaza in prezenta odraslelor. Iata imaginile inedite in care au fost surprinsi proaspetii parinti din showbiz.

Mircea Badea




De cateva zile, Mircea Badea este tata. Noua postura pare sa il fi inmuiat tare mult pe acidul realizator TV. Imediat ce iubita sa a nascut, Mircea a si postat un mesaj pe Facebook: "Ora 22.34. S-a nascut. Ambii ok". La scurt timp, a venit si fotografia care a strans peste 40.000 de like-uri. "Ten hut! Tine mainile in garda! P.S. Observati, sper, manusile de box...", a scris Mircea in dreptul imaginii.

CITESTE SI:

Succes sau esec total? Cum arata 5 vedete care au apelat la bisturiu
Andreea Balan, atac dur la amanta lui Keo!
Printul William, grav bolnav? Iata ce simptom il da de gol!

Alex Ciucu


Sursa foto: libertatea.ro

Celebrul creator de moda Alexandru Ciucu este, de cateva luni, tatic. Un tatic extrem de incantat de micuta lui, dupa cum se poate vedea in fotografiile pe care acesta le posteaza pe Facebook. Alex o tine in brate pe Elena Carolina, fetita lui si a Alinei Sorescu, si o priveste cu multa dragoste, dar si cu uimire. "Acum am inteles si eu cum poti sa uiti de toate grijile cand vii seara acasa si copilul tau se uita adanc in ochii tai", a scris Alexandru Ciucu.

Connect-R


Sursa foto: facebook.com

Connect-R si sotia lui, Misha, si-au botezat, la sfarsitul saptamanii trecute, fetita. Micuta Maya are deja 5 luni si de cand a aparut in viata cuplului totul pare sa se fi schimbat. Artistul nu mai are ochi decat pentru micuta lui, despre care spune ca nu se mai satura privind-o. Connect-R si-a umplut contul de socializare cu imagini in care o tine pe Maya in brate si o alinta. Singurul comentariu cu care isi insoteste de fiecare data fotografiile este cuvantul "Dragoste!".

Pavel Bartos



Trei fetite are Pavel Bartos, ultima dintre ele nascandu-se in urma cu doar o luna. Chiar daca deocamdata nu a apucat sa posteze pe contul de socializare imagini cu mezina, ramane memorabila imaginea pe care a publicat-o in ziua in care cea din urma fetita a venit pe lume si in care taticul se bucura nespus de tare.


Sursa foto: facebook.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare