Vedete din Romania

#vedete intern #tatuaje vedete #oana roman #showbiz #alex velea #tatuaje #mihaela radulescu

Tatuaje de vedeta. Ce mesaje sunt la moda pe trupurile starurilor

Tatuajele au devenit o moda printre vedete si, daca pana nu demult erau apanajul domnilor, acum si starletele mioritice au inceput sa isi inscriptioneze trupul cu fel si fel de mesaje.

Mihaela Radulescu

Sursa foto: stirile.rol.ro

Mihaela Radulescu are mai multe tatuaje pe corp, insa foarte discrete. Cel mai recent le-a atras rapid atentia jurnalistilor. La un eveniment monden, diva si-a etalat tatuajul de pe antebratul stang. "Learn to love what you have been tought to fear (Invata sa iubesti acele lucruri de care ai fost invatat sa te temi)", si-a inscriptionat Mihaela pe piele. Potrivit ziarulring.ro, parasutistul Felix Baumgartner, cel despre care se spune ca este noul barbat din viata roscatei, are acelasi motto tatuat pe corp.

CITESTE SI:

Scandalul costa! Iata ce sume uriase incaseaza vedetele pentru a se balacari la TV
Scandal urias la Casa Regala. Ce a facut Printul Harry de aceasta data!
Momente cumplite pentru Andreea Mantea. Gravida in 3 luni, luata cu salvarea si...

 

 

Alex Velea


Sursa foto: libertatea.ro

Alex Velea e de departe unul dintre cei mai tatuati artisti romani. Chipurile celor dragi, de la parintii sai pana la cel al bunului sau prieten Smiley, si-au facut loc pe trupul bine lucrat al solistului.


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Velea mai are si cateva motto-uri inscriptionate pe piele. Printre ele, "Munceste ca un sclav, porunceste ca un rege si creeaza ca un Zeu", "Ego sum qui sum (Eu sunt cel ce sunt)" si "Dumnezeu e cu mine".

Oana Roman

Sursa foto: libertatea.ro

O alta vedeta care si-a facut recent un tatuaj si care a surprins multa lume este Oana Roman. Vedeta TV si-a tatuat pe incheietura manii stangi numele fiicei ei, iar pe ceafa si-a inscris initialele numelor sotului si ale fetitei. Povestea tatuajelor sale este incarcata de emotie, mai ales ca Oana a decis sa si le faca dupa ce sotul sau, Marius Elisei, a plecat in Marea Britanie pentru a munci.

Sore


Sursa foto: showbiz.ro

Si Sore si-a surprins placut fanii atunci cand si-a inscriptionat la incheietaura mainii stangi mesajul "Everything happens for a reason (Toate se intampla cu un scop)".

Alina Vidican

Sursa foto: sport.ro

Dovada ca majoritatea tatuajelor se fac din dragoste pentru sot sau pentru copii este si desenul pe care si l-a facut nu demult Alina Vidican. Roscata si-a tatuat pe spate, color, chipul lui Cristi Borcea, sotul sau condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor. "Il iubesc, e viata mea si il astept acasa", a declarat Alina la Kanal D.

Adelina Pestritu

Sursa foto: showbiz.ro

Adelina Pestritu are si ea cateva tatuaje. "Am simtit sa scriu pe inelar «God bless» pentru ca sunt apropiata de divinitate si cred ca noi toti suntem binecuvantati de Dumnezeu. Acest tatuaj, dar si cel de pe gat (initialele prenumelor fratelui, mamei si al tatalui sau - n.r.) sunt cele mai apropiate de sufletul meu", a spus ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare