Vedete din Romania

#despartire #cantareata #independenta #taylor swift

Taylor Swift vrea sa fie o femeie independenta

Dupa mai multe relatii esuate, cantareata Taylor Swift a hotarat sa isi acorde timp pentru a-si pune ordine in viata. Astfel, vedeta a decis ca, in urmatoarea perioada, sa se bucure de independenta si sa nu se mai implice in nicio legatura amoroasa.

In urma cu doar cateva zile, Taylor Swift (23 de ani) a renuntat la relatia cu componentul formatiei americane One Direction,  Harry Styles (18 ani). Motivul ar fi fost faptul ca tanarul cantaret este mereu inconjurat de fane, iar Taylor Swift nu s-a putut impaca sub niciun chip cu aceasta situatie.

In prezent, vedeta sustine ca nu isi mai doreste sa se implice in nicio alta relatie si ca, in schimb, ar prefera sa aiba parte de independenta dupa care a tanjit atat de mult timp.

Intr-un interviu acordat publicatiei Vibe, Taylor Swift a declarat, la scurt timp dupa ruptura: "Am avut mereu nevoie de independenta, inca din copilarie. Insa imi place ideea de iubire romantica si de indragostire. N-am avut insa nicio relatie de lunga durata, iar acesta este un lucru la care va trebui sa ma gandesc pe viitor".

Foto: barnorama.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului