Vedete din Romania

#sport #pastil de slabit #faina #tv #regim #teo trandafir

Teo a slabit 25 kg dupa plecarea din televiziune

Teo Trandafir a castigat lupta cu kilogramele in plus. Dupa multe fluctuatii de greutate ea a ajuns la o greutate ideala si se mentine in forma. Vedeta a slabit 25 kg dupa ce a renuntat la televiziune .

Fata de greutatea maxima pe care a avut-o acum cativa ani, 140 kg, Teo este acum mai slaba cu 60 de kg. Pentru ca anul trecut vedeta tv a avut probleme cu metabolismul , ea a hotarat sa urmeze un regim special coordonat de un specialist.

Regimul de slabire a implicat ore zilnice de sport dar si pastile pentru slabit, care topesc grasimile din organism, luate dupa mesele principale.

"Ma simt foarte bine acum. Nu stiu cate kilograme mai am, pentru ca nu m-am mai cantarit. La un moment dat, facusem obsesie pentru cantar si, ca sa nu innebunesc, mi-am propus sa nu-l mai folosesc", a declarat Teo pentru Click!

Dupa ce a ramas fara loc de munca, Teo a intrat in afaceri cu produse de slabit . Ea si-a investit economiile intr-o afacere alaturi de doctorul Gabriela Man, care a ajutat-o sa slabeasca. Teo lucreaza acum la promovarea produselor de panificatie " Slabesti mancand ".

 

Citeste si

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului