Vedete din Romania

#teo trandafir #politica #alegeri parlamentare

Teo: "Daca pierd alegerile, ma intorc la treburile mele"

Teo Trandafir infrunta criticile aduse candidaturii ei la Camera Deputatilor in Colegiul 19. Deviza lui Teo in politica: "Hai sa promitem exact ce putem face."

Candidatul surpriza al PDL pentru locul ramas liber in Colegiul 19 din zona Brancoveanu- Berceni , Teo Trandafir, a discutat despre decizia luata in calitate de invitat la emisiunea "Nasul", la B1 TV.

"Pana si prieteni de-ai mei imi spun "bai, tu in atatia ani, nu ne-ai mintit niciodata cu nimic". Cu ce? Ei nu au inteles ca eu nu vreau sa fiu un politician cu lozinci, nu sunt facuta asa. Imi doresc din suflet sa fac bine. Daca eu pierd alegerile astea, ma intorc la treburile mele, nu se crapa pamantul. Dar eu cred cu putere ca oamenii au nevoie de mine pentru ca sunt proaspata din punct de vedere politic. Nu am avut timp sa ma plictisesc, sa ma aliez, sa ma patez. Nu cred ca cetateanul isi doreste un om patat", a explicat Teo Trandafir.

Vedeta TV i-a explicat lui Radu Morar prioritatile ei in politica.

"Nu vreau sa intru in politica sa inventez gaura de la covrig sau apa calda. Daca legile exista, efectivitatea lor e foarte scazuta, si atunci eu ca parlamentar trebuie sa ma duc sa vad unde s- a incurcat ata. Ma bag intr-o chestiune care priveste copii. Cu asta nu te joci, pentru ca dai socoteala si nu statului sau poporului roman, dai pe partea aialalta. Sigur, poti sa te joci cu alte lucruri: cu bani, cu cladiri, cu obiecte, cu afaceri, nu cu soarta unor copii", a spus Teo.

Intrebata de reactia rece a lui Mircea Badea la aflarea vestii ca prietena lui buna a intrat in PDL, partid criticat zilnic de prezentatorul TV, ea a explicat ca prietenia cu Mircea nu poate fi influentata de intrarea ei in politica.

"Intre Mircea Badea si mine nimic nu e mai important decat prietenia asta, nici mogulul, nici nimeni. Noi suntem prieteni, si o sa ramanem pana la moarte. Daca mie imi da Mircea acum telefon si imi spune ca are nevoie de bratul meu drept, eu nu il intreb pentru ce ii trebuie. Iti cer un suriu, rezolvam si i-l trimitem prin curierat . Asta e relatia", a explicat Teo.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare