Vedete din Romania

#showbiz #teo trandafir # operatie teo #vedete intern

Teo: "Imi este frica!" Iata ce o inspaimanta pe simpatica prezentatoare

Teo Trandafir va ajunge din nou pe masa de operatie pentru o interventie care o sperie teribil pe simpatica vedeta Kanal D. 

Dupa ce si-a micsorat stomacul, dar a avut si multe alte probleme de sanatate, dupa injectiile cu botox de la nivelul pometilor si al fruntii, carismatica prezentatoare trebuie sa mai treaca inca un hop in privinta operatiilor, de data aceasta unul foarte serios, care, de altfel, o si sperie teribil. “Dupa ce mi-am taiat stomacul si am reusit sa dau jos atatea kilograme, este momentul acum pentru o interventie la muschii abdominali! E o operatie de hernie hiatala de care imi este frica de mor, dar, pe de alta parte, sunt constienta ca altfel nu se poate, iar cu cat las timpul sa treaca, situatia se agraveaza!”, a declarat vedeta Kanal D. 

Declaratiile vedetei sunt cu atat mai impresionante cu cat aceasta recunoaste ca nu este deloc linistita la gandul ca va ajunge din nou la spital. Astfel, ea spune ca si acum este marcata de experientele traite in ultimii ani, deloc usoare, care au facut-o sa ii fie teama de ce este mai rau. Asta cu atat mai mult cu cat are de crescut o fetita minunata, ce tocmai a trecut in clasa a V-a. "Recunosc ca mi-e teama, deoarece stiu ce inseamna sa treci prin experiente de acest gen, am stat mult pe patul de spital si momentele acelea nu m-au intarit, dimpotriva. Cand esti aproape de drama, cum am fost eu, ceva din structura ta te slabeste, nu mai este deloc cum era. Insa, sper sa fie bine, iar la ora operatiei, sa fiu puternica”, a conchis Teo Trandafir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului