Vedete din Romania

#pro tv #emisiune #teo trandafir

Teo, inapoi la Pro TV?

teo Trandafir se va intoarce la Pro TV, postul care i-a oferit cele mai mai mari satisfactii profesionale.

Potrivit informatiilor aparute in ziarul national, Adrian Sarbu, boss-ul de la Pro TV si totodata cel a platit tratamentul lui Teo de la Viena, are de gand s-o readuca Teo la televiziunea din Pache Protopopescu. Sarbu si-ar dori ca Teo sa aiba o emisiune de seara la Pro TV International, in genul talk show-ului prezentat pe vremuri de Florin Calinescu.

"Pentru inceput, emisiunea pe care o va prezenta Teo nu va avea mai mult de 45 de minute ca sa nu o oboseasca pe vedeta", a anuntat o sursa pentru National. “O emisiune la Pro TV ar aduce exact doza de optimism de care are nevoie Teo, pentru a se onsanatosi pe deplin.”, sustin  persoane din anturajul vedetei.

Despre o posibila revenire a lui Teo la Pro TV povestea zilele trecute si clarvazatoarea Carmen Harra.“Chiar daca nu i se va oferi neparat un show de televiziune pe care sa-l modereze, desi eu tind sa cred ca va fi din nou pe sticla, ii va fi propus sa fie omul din umbra unui program. Teo asta stie sa faca. Teo s-a nascut sa apara la televizor sau sa creeze. Va afla de aceste propuneri in vara acestui an, cand Teo va fi extrem de creativa", a declarat Carmen Hara, citata de Starsstreet.ro.

Teo Trandafir a fost internata in urma cu aproape doua saptamani Spitalul Elias, la sectia de Terapie Intensiva , cu diagnosticul de pancreatita acuta. Saptamana trecuta a fost transportata la o clinica din Viena pentru o serie de investigatii medicale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare