Vedete din Romania

#teo trandafir #tv #somera #economii

Teo: "Nu ma veti vedea cersind!"

Teo Trandafir nu are nici o propunere din partea unui post TV de a reveni pe micul ecran dar nu isi face griji pentru ziua de maine. Momentan traieste din economii si se gandeste la ce alta meserie i s-ar potrivi.

Dupa demisia din noiembrie de la Prima TV, Teo a declarat ca a terminat cu televiziunea. Ea s-a aratat descurajata de starea de acum a televiziunii in Romania, dar asta nu a impiedicat speculatiile despre alte proiecte.

In ciuda zvonurilor despre negocierile lui Teo cu mai multe posturi TV, nimic nu s-a materializat si vedeta se bucura de timpul petrecut acasa in familie. Ea intelege ca din moment ce au inceput disponibilizarile in televiziuni, nu va fi primi nici o oferta prea curand. "Ar fi impotriva firii sa ma angajeze pe mine, cand atatia oameni sunt dati afara", a declarat ea pentru Click!.

"Nu pot sa zic ca am mari economii , dar nici nu o sa ma vedeti cersind" spune Teo, care crede ca s-ar putea oricand orienta catre o cariera in alt domeniu.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare