Vedete din Romania

#kanal d #prima tv #teo trandafir

Teo nu mai vrea televiziune

Dupa problemele pe care teo le-a avut in ultima vreme cu Prima TV, vedeta a fost eliberata de contractul ce ar fi durat pana in 2010. Teo este in negocieri cu Kanal D.

Dupa mai multe saptamani de speculatii, culminand cu decizia lui Teo de a-si anunta echipa sa isi caute de lucru dupa suspendarea emisiunii de la Prima TV, surse din conducerea postului TV au declarat in exclusivitate pentru Sandy Bell ca Teo a fost eliberata de obligatiile contractuale.

Teo e libera sa urmeze alte proiecte de la sfarsitul lunii si se pare ca este deja in negocieri cu Kanal D pentru o emisiune zilnica pe care ar urma sa o prezinte de la inceputul anului viitor.

Show-ul lui Teo de pe Prima s-a confruntat cu probleme financiare datorita hotararii trustului international care detine postul de televiziune de a reduce cheltuielile. Pentru ca producatorii emisiunii lui Teo au refuzat sa reduca bugetul emisiunii, aceasta a fost suspendata pe termen nedeterminat pana acum.

 

Ultima ora

Daca ieri se zvonea ca vedeta e in negocieri cu Kanal D, astazi ea a negat acest lucru. Teo Trandafir nu mai vrea sa lucreze in televiziune. Ea a declarat pentru Click! ca singurul post de televiziune unde ar mai putea lucra ar fi ProTV. "Am trait o aventura din 1994 pana astazi. La Pro TV a fost casa mea si asa va ramane intotdeauna. In rest, totul este o jungla , din care vreau sa scap . Simt nevoia sa ma protejez" a spus ea.

 

Credeti ca Teo mai poate avea o emisiune de succes in climatul de acum al televiziunilor?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului