Vedete din Romania

#blog #tv #teo trandafir

Teo: "Nu prea vreau sa dau manele si ma injura lumea"

Teo Trandafir nu pare incantata de ideea de a avea manele in noua ei emisiune, "Teo Show", dar pare sa fie pregatita pentru un compromis. Vedeta recunoaste audienta adusa de acest tip de invitati.

Pentru ca va fi propriul ei sef din aceasta toamna, Teo va fi nevoita si sa hotarasca care sunt subiectele cele mai potrivite pentru emisiunea ei.

"Nu era absolut deloc dezonorant, atita timp cit faceau o audienta de nu e adevarat. Pina la urma nu iti pune nimeni piinea pe masa, faci in asa fel incit sa-i dai publicului ceea ce i-ar placea. Or, atita vreme cit audienta unei manele depasea de trei ori audienta medie, eu zic ca nu mai are rost sa comentam. Si aduceam doi tigani pe luna! Acum, in schimb, toate emisiunile traiesc numai din asta. La mine pe blog am scris ca nu prea vreau sa dau manele si ma injura lumea", a marturisit Teo pentru Academia Catavencu .

Vedeta sustine ca a renuntat in sfarsit sa-si mai faca probleme din cauza lui Adrian Sarbu , mai ales ca grijile ei nu au fost impartasite.

"Adrian Sarbu, daca ii spui Teo Trandafir, o sa intrebe: "Teo cum?". Dupa atitia ani de iluzii si sperante si de timpenii din capul meu, ca, vezi Doamne, ar mai tine minte cine sint, mi-am dat seama perfect cine sint si unde ma situez. Si anume nicaieri. La un moment dat, intr-o discutie prieteneasca, l-am intrebat cum pedepseste un om care i-a facut un rau. "Il ignor", mi-a raspuns. Eu i-am facut un rau, iar el ma ignora", a adaugat Teo.

Teo Trandafir a inceput sa scrie pe blogul personal, www. teotrandafir .net, din data de 25 septembrie.

 

Citeste si

Teo a renuntat la Tanta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare