Vedete din Romania

#vedete intern #salariu teo trandafir #teo trandafir #showbiz #andreea esca

Teo, salariu mai mare decat Andreea Esca

Teo Trandafir avea un salariu mai mare decat cel al Andreei Esca in perioada in care era angajata a Pro TV. Afirmatia ii apartinei Doinei Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu si sef al Pro TV International. Tot cea care a fost mana dreapta a boss-ului Pro TV dezvaluie si motivul pentru care Teo a parasit postul.

„Sa ne intelegem, Teo avea cel mai mare salariu din PRO TV. Imens!!!”, dezvaluie Doina Gradea in textul sau de pe platforma oaresuntunporc.ro.

„Teo Trandafir a fost adusa ca o regina in PRO TV. Adrian Sarbu vorbea cu ea aproape zilnic despre emisiunea ei – format, resurse, staff. Orice i s-ar fi dat”, scrie Doina Gradea. „Teo facea audiente record. Concurenta nu reusea cu nimic, dar absolut cu nimic sa aiba macar jumatate din audienta emisiunii ei.

„Ca si Florin Calinescu, intr-un moment de slabiciune pe care l-a regretat, Teo a parasit PRO TV poate prea devreme. A fost sfatuita sa faca lucruri pe care Adrian Sarbu nu le accepta. Erau proba incontestabila a “tradarii”. Teo s-a jucat de-a negocierile cu cei care aveau sa lanseze o noua televiziune in Romania, Dogan Group din Turcia. Si asa ceva nu era permis. De aici au inceput discutii aprinse intre Teo si Adrian Sarbu. El a decis “nu Teo” si Teo a parasit PRO TV. Peste ani, tot el era cel care ii salva viata.”


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare