Vedete din Romania

#slabesti mancand #cristina copos #afaceri #paine #teo trandafir

Teo si-a investit toti banii in paine

Teo Trandafir este acum femeie de afaceri. Ea afirma ca si-a investit toti banii in painea si produsele de patiserie " Slabesti mancand ". 

Dupa ce a slabit 60 de kilograme cu ajutorul produselor doctoritei Gabriela Man, Teo a hotarat sa intre in afaceri pentru a promova produsul in care are toata increderea. Ea a beneficiat de ajutorul sotiei lui George Copos si de sprijinul lantului ei de patiserii.

"Nu pot spune ca am facut mai mult decat sa pun mana pe telefon si sa o sun pe Cristiana Copos. Au contat mai mult experienta de medic a Gabrielei Man, dar si calitatea produsului. Cred in el si sper sa prinda si mai mult la public", a spus fosta prezentatoare TV pentru Click!

Afacerea lui Teo se bazeaza pe fabrica de la Ramnicu Valcea in care este produsa faina "Slabesti mancand". Faina se foloseste pentru paine, dar si pentru mai multe produse de patiserie, iar Teo este sigura de succesul lor.

"Am investit tot ce aveam. Pe termen lung cred ca o sa fie si un profit mare. Avem paine, cozonaci, saratele si chifle. Mananci si nu te ingrasi, dar trebuie sa tii cont si de anumite reguli. Degeaba mananci paine daca bei bere. Dar poti sa mananci fasole cu ciolan si paine! Preturile vor fi putin mai mari, dar orice bolnav de diabet poate cumpara linistit", a explicat Teo pentru ziarul Ring.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare