Vedete din Romania

#bulgaria #vacanta #teo trandafir

Teo si-a petrecut vacanta in Bulgaria

Teo a fost in vacanta in Bulgaria . Dupa un prim concediu petrecut in tara, la munte, prezentatoarea de televiziune a ales sa se bronzeze impreuna cu fiica sa, Maia , pe plaja din Bulgaria.

Vedeta a optat in concediul de la mare pentru un pachet all-inclusive, la un hotel de patru stele de pe litoralul bulgaresc. Si cum toate au fost la discretie pentru Teo si fiica sa, Maia, celor doua nu le-a mai ramas decat sa se balaceasca toata ziua in apa si sa stea la bronzat .

Doar Teo a avut o problema cu acest aspect, pentru ca pe plaja bulgareasca a intalnit multi romani. "La inceput le-am zambit amabil, dupa care am inceput sa ma feresc de ei. Abia spre finalul concediului m-am hotarat, de dragul Maiei, cu care m-am balacit si prostit in mare toata ziua, sa renunt la stanjeneala. Maia mea e foarte incantata de Bulgaria. I-a placut la ei mai mult decat in Disneyland -ul din Franta”, a declarat Teo pentru Cancan.

In acest concediu, Teo a avut insa si aventuri, fiind scoasa din apa de salvamari. Potrivit Cancan, intr-una dintre zile, cand marea era involburata si valurile atingeau doi metri, Teo a vrut sa inoate pana la geamandura, demers in care a fost insotita si de unul dintre amicii sai de grup. Cei doi au inotat pana cand au observat agitatia salvamarilor de la mal, care le faceau semne sa se intoarca la mal. "Neintelegerea a pornit din cauza prietenului meu, care, fara sa-si dea seama, a ridicat o mana in aer, spre salvamari, ca sa le faca semn ca suntem bine si ca revenim imediat. Aiurea! Astia au inteles ca avem nevoie de ajutor si au actionat ca atare. In doua secunde au venit niste gealati cu zeci de colace, care ne scuipau printre dinti ceva de mamele noastre", a povestit Teo Trandafir.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului