Vedete din Romania

#boala #teo trandafir # sanse de supravietuire # pancreatita #supravietuire

Teo Trandafir: Am aflat ca sansele mele de supravietuire au fost sub 5%

Teo Trandafir povesteste din nou despre perioada in care fost internata la Viena, unde a fost operata de pancreatita . Teo spune ca medicii vienezi i-au dat sanse mici de supravietuire .

"Am aflat ca sansele mele de supravietuire au fost sub 5%. Aveam la gat o taietura pe care imi iesea sangele si la cap patru recipiente cu antibiotice. Mi s-a spus ca si daca scap sansele unei vieti normale sunt nule. Nu am trait ceva mai ingrozitor decat perioada spitalizarii de la Viena.", a declarat Teo.

"Problema nu e ca te tin legat, ca nu poti sa vorbesti, ci ca nu te poti ajuta cu nimic. Imposibilitatea de comunica, de a te spala pe maini... totul te darmana. Problema nu e ca mori, dar sa nu se intample cand ai copii mici. Altfel, dupa ce Maia implineste 18 ani, va salut cu respect! O vedeam pe Maia pe tavan , iar umorul m-a salvat si de data asta. Mi-am spus in gand poezii , mi-am cantat, am revazut filme si am auzit o voce care mi-a spus ca sunt singura in incercarea asta.", a adaugat Trandafir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare