Vedete din Romania

#facebook #blog #teo

Teo Trandafir, in conflict cu strainii pe Facebook

Teo a fost asaltata de potentiali prieteni pe Facebook dupa ce a marturisit pe blogul personal ca foloseste serviciul de socializare online. Multitudinea de mesaje ii da dureri de cap lui Teo, care foloseste serviciul pe telefon.

"Eu nu pot sa scap de toate piti... domnisoarele-astea tip Crissy Chris, Clau Clauditza, Vicky Vick, care au niste nick-uri special amenajate astfel incat sa le tine minte si ele. Naiba, pe mine ma cheama Teo Trandafir, nu m-a durut mana s-o scriu, dar ea e Pissy Piss, nu poate sa se dezvaluie pentru toti prostii. Cum sa le zic eu astora sa ma scuteasca? Ca nu sunt genul Fiffy Fyff?", se intreba Teo pe blogul personal sambata.

Reactiile au aparut imediat, contul de Facebook al vedetei fiind asaltat de potentiali prieteni sau de oameni suparati de spusele ei.

"Poate sa-mi scrie si Mircea Cartarescu , in perioada asta nu mai vad, nu mai aud, nu mai apuc sa vad numele "solicitantului". Ma lupt ca un leu in turbare sa nu mi se blocheze telefonul, care presupun ca are si el limitele lui. Eu folosesc telefonul ca sa tin legatura cu prietenii pe facebook, asa ca trebuie sa am grija sa nu-l zapacesc", a scris Teo duminica.

Avalansa de mesaje primite de la necunoscuti ar putea chiar s-o faca pe Teo sa paraseasca site-ul, pe care il foloseste pentru a tine legatura cu prietenii.

"Sincer, nu inteleg de ce trebuie sa accept oameni pe care nu-i cunosc DELOC??? Si tot ei se supara! O tinerica imi spune ca nu-s toleranta . Va jur, daca ar avea viata mea, in trei zile ar cere indurare!! Pentru ca nu mai apar la marile televiziuni, se presupune ca stau degeaba. Deci, disponibila. Nu e tocmai asa. Eu intelesesem ca facebook-ul e pentru cei care se cunosc sau care ar vrea cumva s-o faca. Nu e un sistem care te forteaza sau te chinuie. Ma bate gandul sa ma retrag si de-aici. Se "porcaieste" treaba", mai scrie Teo pe blog.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului