Vedete din Romania

#tv #contract #teo trandafir

Teo Trandafir pregateste o noua emisiune!

Teo Trandafir revine pe micile ecrane. Dupa zece luni de pauza, vedeta lucreaza la un proiect de emisiune pe care o va prezenta, in cadrul unui post pe care il va si conduce.

Fosta ProTV- ista nu vrea sa spuna care va fi postul de televiziune in care va activa. Ea a promis insa ca numele trustului din care va face parte va fi dezvaluit la finalul acestei saptamani, in cadrul unei conferinte de presa. In plus, ea a precizat doar ca isi va fi de acum incolo propriul sef.

“Nici nu confirm, nici nu infirm. Va spun doar ca de acum incolo nu o sa mai am sefi, o sa fac ce vreau si cand vreau. Momentan o sa am o emisiune saptamanala, un format care, daca prinde poate sa intre si zilnic”, a declarat Teo, pentru Cancan.

Ea a negat insa o colaborare cu trustul Intact . "Exclus! O televiziune care l-a dat afara pe Mircea Radu si intr-un singur an i-a pierdut pe cei de " Divertis " si pe Raduleasca, nu prezinta incredere. O sa aflati unde ma duc, aveti putintica rabdare pana joi”, a adaugat vedeta.

Teo Trandafir a incheiat acum aproape un an colaborarea cu postul Prima TV, dupa ce plecase de la Romantica si ProTV. Se pare ca motivul plecarii ei de la Prima TV a fost faptul ca echipei ei de productie nu ii fusese prelungit contractul de colaborare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului