Vedete din Romania

# teo trandafir nunta #Teo Trandafir casatorie #teo trandafir

Teo Trandafir se casatoreste!? Cum a fost data de gol

Teo Trandafir a fost intotdeauna discreta cu viata sa personala. Nu s-a afisat public niciodata cu partenerii sai de viata. 

Singura relatie cu care vedeta s-a facut remarcata in spatiul public a fost cea cu rubistul Constantin Iosef, cu care s-a si casatorit. Vedeta nu a avut insa noroc, deoarece dupa doar 6 luni de casnicie a divortat. 

Teo a suferit enorm atunci si a marturisit ca nu se mai gandeste vreodata la casatorie.

"Am suferit ca un animal, am suferit cumplit, am suferit de nu m-am ridicat de pe podele. A fost ceva înspăimântător. Nu am spus niciodată nimic pentru că mi se pare oribil ca bărbatul care te-a rănit sau pe care l-ai rănit să ştie că tu suferi. El trebuie să-şi trăiască suferinţa lui, nu să i-o pui în braţe şi pe a ta. Pentru că se trezeşte în postura de dublă victimă. Şi am tăcut ca mormântul. Nu am trimis SMS-uri, nu sunt genul care să facă asta (…) Sigur, sigur. Eu am facut greseala de a nu depinde niciodata de un barbat. Niciodata nu am facut asta pentru ca am vazut ce inseamna sa nu mai fie barbatul. Dar sunt femei care se agata de barbatul din viata lor si in momentul in care el dispare, lumea lor colapseaza. Dar normal ca atunci cand un barbat se uita la tine ca la Dumnezeu si iti spune ca esti cea mai frumoasa femeie din lume, te simti cea mai frumoasa din lume, intineresti si devii blanda, dulce si calina. Pana in momentul in care barbatul uita sa mai spuna lucrurile astea si te trezesti ca nu mai esti cea mai frumoasa. Datoria ta este sa cauti in continuare, nu e niciun pacat in asta”, a spus Teo.”, a declarat Teo Trandafir.

Teo a publicat o poză cu ea și fiica ei, pe Instagram, în prima zi de Crăciun, iar o prietenă a dat-o de gol printr-o urare: ”Crăciun fericit, Teo!! (și să vină odată cu inelul ala)”.

Vedeta nu a întârziat să-i răspundă… ironic: ”Inelul mi-l iau și singură, iubirea e cea care ne echilibrează mereu și mereu”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare