Vedete din Romania

#spital #viena #teo trandafir

Teo Trandafir va fi operata la Viena

Starea sanatatii lui Teo Trandafir s-a inrautatit in ultimele zile, iar medicii austrieci ar putea fi nevoiti sa o opereze pentru a elimina unul sau mai multe pseudochisturi pancreatice.

Medicii de la Spitalul AKH din Viena nu dau detalii despre sanatatea deputatei PDL, insa un medic roman , apropiat al lui Teo, sustine ca problema ar fi formarea unor pseudochisturi pancreatice.

Prof. dr Mircea Beuran , seful Clinicii de Chirurgie a Spitalului Floreasca, sustine ca Teo Trandafir va ajunge probabil pe masa de operatii.

"Pseudochistul, localizat in interiorul sau in jurul pancreasului, are perete inflamator care il individualizeaza fata de tesuturile din jur. Complicatia se poate rezolva. Daca nu apar alte necroze, se asteapta maturarea peretelui, dupa care se poate incerca drenarea lichidului din acesta, dar, cel mai probabil, Teo va fi operata.

Cred ca medicii austrieci i-au facut periodic cultura de germeni din sange, urina si plamani pentru a vedea ce a dus la infectie: bacterie, fungi etc. Daca nu, categoric vor recolta la operatie si vor trimite la analiza pentru ca impactul chirurgical asupra organismului depinde de natura germenilor”, a explicat Beuran pentru Ziarulring.ro.

Ion Uta , tatal lui Teo Trandafir, a fost dezamagit si ingrijorat atunci cand a aflat ca fiica lui a suferit din nou complicatii in spitalul din Austria si si-a amanat intoarcerea in tara.

"Abia asteptam sa o vad, sa ma uit pe actele de la clinica, sa vad tratamentul exact pe care i l-au facut. Toata lumea spunea ca o sa vina acasa, ce bine ar fi fost. Nu credeam ca o sa fie altfel si ca boala o sa recidiveze (...) Am incredere ca va fi bine, contez pe forta ei. Stiu eu cum cine am de a face", a declarat Ion Uta, citat de Gandul.info.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare